Registracija | Prijava

Objavljene novosti » Ostalo


Yarbirdsi opet zajedno

Napisao / la admin 82 dana prije (http://www.hrt.hr)
Dva vrhunska gitarista i kolege iz nekadašnjeg benda The Yardbirds, Eric Clapton i Jeff Beck opet će nastupiti zajedno. Koncert će održati 13. veljače 2010. u Londonu.

Novi singl kralja popa

Napisao / la admin 83 dana prije (http://www.hrt.hr)
U listopadu izlazi singl "This Is It" pokojnog Michaela Jacksona. Njime će biti najavljen dokumentarac te soundtrack na kojem će se naći pjesme s njegove nesuđene turneje.

Nominirani za r'n'r kuću

Napisao / la admin 83 dana prije (http://www.hrt.hr)
ABBA i KISS nalaze se na listi 12 nominiranih za ulazak u Kuću slavnih rockera u 2010. Ceremonija ulaska rezervirana za petero izvođača, održat će se 15. ožujka u New Yorku.

Svinje s ulica!

Napisao / la admin 83 dana prije (http://www.hrt.hr)
Zapljena svinja koje se zateknu na ulicama Freetowna nova je mjera tamošnje gradske vlasti. Naljutila je i pokrenula prosvjed vlasnika koji ih uzgajaju da bi preživjeli.

Lily Allen u borbi protiv pirata

Napisao / la admin 85 dana prije (http://www.hrt.hr)
Britanska pjevačica Lily Allen, zajedno s još nekolicinom kolega, proglasila je rat protiv ilegalnog skidanja glazbe s interneta, koju naziva katastrofom.

Najdlakaviji čovjek na svijetu

Napisao / la admin 85 dana prije (http://www.hrt.hr)
Yu Zhenghuanu 96 posto tijela prekriveno je maljama. Nakon što mu nije pošlo za rukom da dobije ulogu u jednom filmu, odlučio se na novi korak - plastične operacije.

Aguilera progovorila o nasilnom ocu

Napisao / la admin 84 dana prije (http://www.hrt.hr)
Zabavna TV-emisija E! u dokumentarcu o obiteljskom nasilju razgovarala je s poznatom pjevačicom Christinom Aguilerom i njezinom majkom. Detaljno su progovorile o preživljenim užasima.

Počelo suđenje ucjenjivačima Johna Travolte

Napisao / la admin 84 dana prije (http://www.hrt.hr)
Na Bahamima je počelo suđenje navodnim ucjenjivačima Johna Travolte. Prijetili su kako će objaviti liječnički dosje njegova sina ako im ne plati 25 milijuna dolara.
Sortiraj News
Korisničko ime:

Lozinka:

Zapamti:
X-novosti je portal za novosti, vijesti iz Hrvatske, regionalne vijesti, sportske novosti i događanja, kultura, showbiz i puno drugih novosti. Budite u tijeku s novostima i čitajte x-novosti jedini pravi izvor novosti.